Overslaan en naar de inhoud gaan
Zoek
0 items
inloggen
Toggle navigation
Hoofdnavigatie
Home
Onze wijnen
Promoties
Agenda
Opleidingen
Horeca
Verdelers gezocht
Tastings
Alles over wijn
Salute Wijnbar
(-)
Bourgogne Côtes d'Auxerre
(-)
Gigondas
(-)
Morrelino di Scansano
(-)
Saint-Aubin 1er Cru
(-)
Thermenregion
Heinrich Hartl Zweigelt, Thermenregion
De Zweigelt stokken staan verdeeld over de wijngaarden Satzfeld en Krautgartenfeld in Oberswaltersdorf en Mitterfeld in Tattendorf. De bodems zijn er rijk aan kalksteen en gravel. Manuele oogst en gedeeltelijk gekneusde…
€ 11,30
Heinrich Hartl Chardonnay, Thermenregion
De Chardonnay druiven staan in de Satzäcker en Kräutergarten wijngaarden in Oberwaltersdorf. De bodem is rijk aan kalksteen. Na de manuele oogst volgt er een korte koude schilmaceratie gedurende 6 uren. De druifeigen…
€ 11,30
Domaine des Remparts Bourgogne Côtes d'Auxerre
De druiven voor deze Chardonnay komen van hellingen met in de grond voornamelijk fossiele kalk en Kimmeridge klei. De perfecte combinatie tussen terroir en druif! Vergisting en opvoeding vindt plaats in inox voor een…
€ 12,80
Lohsa Morellino di Scansano, Toscana
Lohsa Morellino di Scansano is een intense wijn die veel drinkplezier geeft. De assemblage bestaat uit 85% Sangiovese en 15% Ciliegiolo. De druiven worden met de hand geplukt en ter plekke vergist op roestvrij stalen…
€ 13,80
Domaine des Remparts Pinot Noir Côtes d'Auxerre
De druiven voor deze Pinot Noir komen van hellingen met in de grond voornamelijk fossiele kalk en Kimmeridge klei. Vergisting vindt plaats in roestvrijstaal voor een perfecte temperatuurcontrole. Daarna rijpt deze wijn…
€ 14,60
Heinrich Hartl Pinot Noir Classic, Thermenregion
De Pinot Noir wijngaarden bevinden zich op de Krautgartenfeld wijngaard. Na de manuele oogst volgt er een spontane vinificatie met de druifeigen gistcellen. 10 dagen na de persing start de vergisting. Gedurende 12…
€ 17,60
Heinrich Hartl Zierfandler, Thermenregion
Zierfandler is een druif die eigen is aan de Thermenregion. Samen met de Rotgipfler vormen ze een apart koppel binnen de Oostenrijkse wijnbouw. Er zijn niet veel wijnbouwers die zich wagen aan het maken van een…
€ 19,60
Heinrich Hartl Rotgipfler, Thermenregion
De Rotgipfler druif is samen met de Zierfandler een specialiteit uit de Thermenregion. De wijngaarden liggen in Landgraft, Pfaffstätten en Satzfeld in Oberwaltersdorf. De druiven worden manueel geoogst in verscheidene…
€ 19,60
Heinrich Hartl Zweigelt Reserve, Thermenregion
De 40 jaar oude Zweigelt stokken staan op de wijngaarden Satzfeld en Krautgartenfeld op een kalksteen - gravel bodem. Voor de Zweigelt Reserve worden enkel cultuurgisten gebruikt. er is een schilmaceratie van ongeveer 3…
€ 20,30
Heinrich Hartl Amicus Cuvée, Thermenregion
Voor de Amicus Cuvée selecteert Heinrich de beste druiven van de Cabernet Sauvignon, Merlot en Zweigelt. Deze worden manueel geoogst. De Zweigelt vergist voor 30% in hele besjes (semi maceration carbonique). De Cabernet…
€ 20,30
Domaine du Pesquier Gigondas
De Pesquier Gigondas wordt gemaakt van 70% Grenache, 25 %Syrah, en 5% Mourvèdre. De druiven worden handmatig geoogst. Deze traditioneel gemaakte wijn (geen klaring, noch filtering) kreeg een gedeeltelijke (80%)…
€ 21,70
Heinrich Hartl Pinot Noir Reserve, Thermenregion
Pinot Noir van topkwaliteit! De wijngaarden liggen in Oberwaltersdorf in de Satzäcker en Krautergarden. 60% van de druiven worden gekneusd, de rest blijven heel. De gisting is voor 80% spontaan op de eigen…
€ 32,10
Vincent Latour St. Aubin 1er Cru Frionnes, Saint-Aubin
Chardonnay afkomstig van een 0,19 hectare groot perceel. Rijping gedurende 12 maanden in een mix van 600L vaten en foeders, gevolgd door nog eens 4 tot 6 maanden in roestvrijstalen tanks. Delicate aroma's van…
€ 52,40
Marc Colin En Remilly, Saint-Aubin 1er Cru
Opgelet er zijn slechts 3 flessen beschikbaar!De Chardonnay Saint-Aubin 1er Cru En Remilly is afkomstig van een de beste premier cru percelen van Saint-Aubin. De oudste stokken werden in 1970 aangeplant en zijn naar het…
€ 59,40