Tastings

Wijndegustaties verzorgd door Wijnkennis

Een wijndegustatie van Wijnkennis is een originele manier om een gezellige avond met vrienden of familie te beleven. Het is ook een perfecte gelegenheid om zakenpartners te ontvangen of om aan teambuilding te doen met uw collega's of leden van uw vereniging. Onze begeleide degustatie kan doorgaan in onze degustatieruimte, op uw bedrijf, of bij u thuis. We verdiepen ons in de hedendaags kwaliteitswijnen, het gebruik van natuurlijke en/of externe gistcellen, het belang van de gistingstemperatuur, de hedendaagse vinificatietechnieken, het belang van de terroir en indien gewenst kunnen we dieper ingaan op de proeftechnieken.

Deze degustatie is bestemd voor iedereen die, ook maar een beetje, geïnteresseerd is in wijn. Je hoeft er helemaal géén kenner voor te zijn. In twee tot drie uur tijd krijgt zowel de leek als de doorwinterde wijnliefhebber een nieuwe kijk op de hedendaagse oenologie.

Wanneer? Na onderlinge afspraak.
Voor groepen van 10 tot 15 personen in onze degustatieruimte.
Voor groepen van 10 tot 30 personen op verplaatsing. Voor meer dan 30 personen neem je best even contact op voor verdere afspraken.

Prijs:
25 € per persoon
Verplaatsingskosten = 75 €.

Wij garanderen u een gezellige en leerrijke avond met familie, vrienden of collega's.

Voor degustaties op uw bedrijf, bij u thuis of op een feest kunt u het beste even contact opnemen op 0497/63 22 95 of via info@wijnkennis.be