Overslaan en naar de inhoud gaan
Zoek
0 items
inloggen
Toggle navigation
Hoofdnavigatie
Home
Onze wijnen
Promoties
Agenda
Opleidingen
Horeca
Verdelers gezocht
Tastings
Alles over wijn
Salute Wijnbar
(-)
Grignan-Les-Adhémar
(-)
Penninsula de Setúbal
(-)
Thermenregion
(-)
Witte wijn
Bacalhoa Catarina, Peninsula de Sétubal
De steeds heerlijk smakende Catarina is een wijn van 50% Fernão Pires, 40% Chardonnay en 10% Arinto. Fernão Pires en Arinto vergisten in inox cuves. De Chardonnay vergist in nieuwe Franse eiken vaten. Het is een wijn…
€ 9,70
Heinrich Hartl Chardonnay, Thermenregion
De Chardonnay druiven staan in de Satzäcker en Kräutergarten wijngaarden in Oberwaltersdorf. De bodem is rijk aan kalksteen. Na de manuele oogst volgt er een korte koude schilmaceratie gedurende 6 uren. De druifeigen…
€ 10,10
Bacalhoa Chardonnay, Peninsula de Sétubal
Deze wijn was van de jaargang 1986 tot 2016 bekend onder de naam Cova da Ursa. Vanaf jaargang 2017 wijzigde de naam naar Bacalhõa Chardonnay! Hoezeer ik ook van autochtone druiven houdt, soms kan je niet om ware…
€ 13,60
Heinrich Hartl Zierfandler, Thermenregion
Zierfandler is een druif die eigen is aan de Thermenregion. Samen met de Rotgipfler vormen ze een apart koppel binnen de Oostenrijkse wijnbouw. Er zijn niet veel wijnbouwers die zich wagen aan het maken van een…
€ 14,20
Heinrich Hartl Rotgipfler, Thermenregion
De Rotgipfler druif is samen met de Zierfandler een specialiteit uit de Thermenregion. De wijngaarden liggen in Landgraft, Pfaffstätten en Satzfeld in Oberwaltersdorf. De druiven worden manueel geoogst in verscheidene…
€ 14,20
Domaine de Montine Viognier, Rhône
100% Viognier. De wijngaarden worden met het grootste respect voor de natuur behandeld. Na de oogst volgt er een koude schilweking van 4 uren. De wijn ondergaat voor 30% een opvoeding in eiken vaten. Het resultaat is…
€ 14,60