Overslaan en naar de inhoud gaan
Zoek
0 items
inloggen
Toggle navigation
Hoofdnavigatie
Home
Onze wijnen
Promoties
Agenda
Opleidingen
Horeca
Verdelers gezocht
Tastings
Alles over wijn
Salute Wijnbar
(-)
Bairrada
(-)
Cava
(-)
Nizza DOCG
(-)
Penninsula de Setúbal
(-)
Veneto IGT
Bacalhoa Catarina, Peninsula de Sétubal
De steeds heerlijk smakende Catarina is een wijn van 50% Fernão Pires, 40% Chardonnay en 10% Arinto. Fernão Pires en Arinto vergisten in inox cuves. De Chardonnay vergist in nieuwe Franse eiken vaten. Het is een wijn…
€ 9,70
Cava Pont de Ferro Brut
Macabeu, Xarel-lo en Parellada. Deze Cava rustte 15 maand op fles en is daarom helemaal een Méthode Traditionelle. Hij heeft een vrij rijke smaak (door de lange rijping) en blijft toch heel fris. In de mond komt hij…
€ 10,30
Stefano Accordini Tempus, Veneto
Tiziano maakt een heerlijke, volle rode wijn van druiven van een nieuw aangekochte terraswijngaard. De Terrazza del Maestro wijngaard ligt op zo’n 400 meter hoogte, vlak bij het stadje Fumane. De wijngaard is vier…
€ 10,80
Marquês de Marialva Arinto Reserva, Bairrada
Arinto is een veel gebruikt druivenras in Portugal. Meestal maakt ze de dienst uit in blends om de wijn de nodige frisheid en zuurtegraad te bezorgen. Hier hebben we een wijn die uitsluitend gemaakt wordt van Arinto.…
€ 11,30
Marquês de Marialva Baga Reserva, Bairrada
Baga is een wat onderschatte druif die nood heeft aan enige flessenrust om tot volledige ontplooiing te komen. Eenmaal zover schenkt ze de liefhebber het nodige drinkplezier. Doorgaans komt de wijn pas na een jaar of 5…
€ 12,90
Bacalhoa Chardonnay, Peninsula de Sétubal
Deze wijn was van de jaargang 1986 tot 2016 bekend onder de naam Cova da Ursa. Vanaf jaargang 2017 wijzigde de naam naar Bacalhõa Chardonnay! Hoezeer ik ook van autochtone druiven houdt, soms kan je niet om ware…
€ 13,60
Marquês de Marialva Espumante Blanc de Noirs Bruto, Bairrada
Marquês de Marialva Blanc de Noirs Bruto wordt voor 100% gemaakt van de rode Baga-druif. Hij wordt gemaakt volgens de methode traditionelle en krijgt een kelderrust (mise sur lattes) van minimum 18 maanden. Door…
€ 15,20
Berta Paolo La Berta, Nizza DOCG
Nizza Monferrato is waarschijnlijk de beste locatie voor de aanplant van Barbera druiven in Piëmonte. In 2014 kreeg Nizza dan ook geheel terecht de eigen DOCG status en scheurde het zich hiermee af van Barbera d'Asti.…
€ 17,70
Stefano Accordini Paxxo, Veneto
De indrukwekkende Paxxo wordt gemaakt van ingedroogde druiven: hoofdzakelijk Corvina, aangevuld met Cabernet Sauvignon en wat Merlot. De druiven worden na de oogst in een droge en gemakkelijk te ventileren ruimte gelegd…
€ 20,70