Overslaan en naar de inhoud gaan
Zoek
0 items
inloggen
Toggle navigation
Hoofdnavigatie
Home
Onze wijnen
Promoties
Agenda
Opleidingen
Horeca
Verdelers gezocht
Tastings
Alles over wijn
Salute Wijnbar
(-)
Barbera d'Asti DOCG
(-)
Greco di Tufo DOCG
(-)
Penninsula de Setúbal
(-)
Rosso di Montalcino
Bacalhoa Catarina, Peninsula de Sétubal
De steeds heerlijk smakende Catarina is een wijn van 50% Fernão Pires, 40% Chardonnay en 10% Arinto. Fernão Pires en Arinto vergisten in inox cuves. De Chardonnay vergist in nieuwe Franse eiken vaten. Het is een wijn…
€ 9,70
Berta Paolo Belmon, Barbera d'Asti DOCG
De Barbera druiven van Belmon zijn afkomstig van 3 verschillende wijngaarden: Cerruta, Canfulet en Glauda. De stokken staan op een hoogte van 260 meter en zijn meer dan 30 jaar oud. Manuele oogst en vinificatie in inox…
€ 10,50
Berta Paolo Evolution, Barbera d'Asti DOCG
Met de Evolution Barbera d'Asti wijkt Paolo Berta af van de traditionele familiestijl. De Barbera druiven, afkomstig uit de Cerruta, Canfulet en Glauda wijngaarden worden biologisch geteeld. De gisting wordt…
€ 11,90
Tenute Casoli Le Crete Greco di Tufo DOCG
100% Greco. De wijngaarden liggen op 400 tot 500 meter boven de zeespiegel. De bodem is er rijk aan kalk en klei. Handmatige oogst. Vergisting inox cuves, rijping eveneens in inox gedurende 4 maanden op de droesem. De…
€ 12,10
Bacalhoa Chardonnay, Peninsula de Sétubal
Deze wijn was van de jaargang 1986 tot 2016 bekend onder de naam Cova da Ursa. Vanaf jaargang 2017 wijzigde de naam naar Bacalhõa Chardonnay! Hoezeer ik ook van autochtone druiven houdt, soms kan je niet om ware…
€ 13,60
Tenuta San Giorgio Ciampoleto, Rosso di Montalcino DOC
100% Sangiovese Grosso voor deze Rosso di Montalcino. De wijngaarden staan op een klei en leem bodem. Handmatige oogst. Rijping van 5 maanden in Franse eiken vaten (50% nieuwe), gevolgd door rijping gedurende 10 maanden…
€ 18,20