Overslaan en naar de inhoud gaan
Zoek
0 items
inloggen
Toggle navigation
Hoofdnavigatie
Home
Onze wijnen
Promoties
Agenda
Opleidingen
Horeca
Verdelers gezocht
Tastings
Alles over wijn
Salute Wijnbar
(-)
Bairrada
(-)
Barbera d'Asti DOCG
(-)
Rosso di Montepulciano
(-)
Trevenezie IGT
Berta Paolo Belmon, Barbera d'Asti DOCG
De Barbera druiven van Belmon zijn afkomstig van 3 verschillende wijngaarden: Cerruta, Canfulet en Glauda. De stokken staan op een hoogte van 260 meter en zijn meer dan 30 jaar oud. Manuele oogst en vinificatie in inox…
€ 10,50
Marquês de Marialva Arinto Reserva, Bairrada
Arinto is een veel gebruikt druivenras in Portugal. Meestal maakt ze de dienst uit in blends om de wijn de nodige frisheid en zuurtegraad te bezorgen. Hier hebben we een wijn die uitsluitend gemaakt wordt van Arinto.…
€ 11,30
Berta Paolo Evolution, Barbera d'Asti DOCG
Met de Evolution Barbera d'Asti wijkt Paolo Berta af van de traditionele familiestijl. De Barbera druiven, afkomstig uit de Cerruta, Canfulet en Glauda wijngaarden worden biologisch geteeld. De gisting wordt…
€ 11,90
I Cipressi - Rosso di Montepulciano DOC
Rosso di Montepulciano van I Cipressi is een wijn bijna uitsluitend Sangiovese (90%). Er wordt wat Colorino (5%) en Ciliegiolo (5%) toegevoegd om de wijn extra kleur en body te geven. De stokken staan op een bodem die…
€ 12,80
Marquês de Marialva Baga Reserva, Bairrada
Baga is een wat onderschatte druif die nood heeft aan enige flessenrust om tot volledige ontplooiing te komen. Eenmaal zover schenkt ze de liefhebber het nodige drinkplezier. Doorgaans komt de wijn pas na een jaar of 5…
€ 12,90
Tenuta Sant'Antonio Scaia Bianco, Veneto
55% Garganega en 45% Chardonnay. De druiven staan op vulkanische bodem (Scaia in het lokale dialect). Deze wijn heeft een glazen afsluiting is helder strogeel van kleur met een iets groene schakering. De wijn geurt en…
€ 13,60
Marquês de Marialva Espumante Blanc de Noirs Bruto, Bairrada
Marquês de Marialva Blanc de Noirs Bruto wordt voor 100% gemaakt van de rode Baga-druif. Hij wordt gemaakt volgens de methode traditionelle en krijgt een kelderrust (mise sur lattes) van minimum 18 maanden. Door…
€ 15,20