Overslaan en naar de inhoud gaan
Zoek
0 items
inloggen
Toggle navigation
Hoofdnavigatie
Home
Onze wijnen
Promoties
Agenda
Opleidingen
Horeca
Verdelers gezocht
Tastings
Alles over wijn
Salute Wijnbar
(-)
Bairrada
(-)
Colline Pescaresi IGT
(-)
Marlborough
(-)
Roero Arneis DOCG
(-)
Trevenezie IGT
Marquês de Marialva Arinto Reserva, Bairrada
Arinto is een veel gebruikt druivenras in Portugal. Meestal maakt ze de dienst uit in blends om de wijn de nodige frisheid en zuurtegraad te bezorgen. Hier hebben we een wijn die uitsluitend gemaakt wordt van Arinto.…
€ 11,30
Demarie Roero Arneis DOCG, Piemonte
Eén van de witte wijnen uit Piemonte is de Arneis. De wijn is opnieuw ontdekt en in korte tijd weer op de lijst van internationale kwaliteitswijnen beland. De Roero Arneis van Demarie is een zeer verfijnde DOCG wijn van…
€ 11,60
Marquês de Marialva Baga Reserva, Bairrada
Baga is een wat onderschatte druif die nood heeft aan enige flessenrust om tot volledige ontplooiing te komen. Eenmaal zover schenkt ze de liefhebber het nodige drinkplezier. Doorgaans komt de wijn pas na een jaar of 5…
€ 12,90
Babich Sauvignon Blanc, Marlborough
Babich Sauvignon Blanc kent een klassieke vinificatie in inox kuipen. Bedoeling is voornamelijk om het de typischiteit van de druif te presenteren en voldoende frisheid te brengen. De druiven staan aangeplant in wat de…
€ 13,40
Tenuta Sant'Antonio Scaia Bianco, Veneto
55% Garganega en 45% Chardonnay. De druiven staan op vulkanische bodem (Scaia in het lokale dialect). Deze wijn heeft een glazen afsluiting is helder strogeel van kleur met een iets groene schakering. De wijn geurt en…
€ 13,60
Col del Mondo Kerrias Pecorino, Abruzzo
We hebben een lang gezocht naar een heerlijke Pecorino tegen een aanvaardbare prijs. Met de Col del Mondo Kerrias hebben we hem gevonden. Er wordt gewacht to de druiven de perfecte rijpheid en concentratie bezitten…
€ 13,60
Marquês de Marialva Espumante Blanc de Noirs Bruto, Bairrada
Marquês de Marialva Blanc de Noirs Bruto wordt voor 100% gemaakt van de rode Baga-druif. Hij wordt gemaakt volgens de methode traditionelle en krijgt een kelderrust (mise sur lattes) van minimum 18 maanden. Door…
€ 15,20