Overslaan en naar de inhoud gaan
Zoek
0 items
inloggen
Toggle navigation
Hoofdnavigatie
Home
Onze wijnen
Promoties
Agenda
Opleidingen
Horeca
Verdelers gezocht
Tastings
Alles over wijn
Salute Wijnbar
(-)
Bairrada
(-)
Maule Valley
(-)
Montenetto di Brescia IGP
Marquês de Marialva Arinto Reserva, Bairrada
Arinto is een veel gebruikt druivenras in Portugal. Meestal maakt ze de dienst uit in blends om de wijn de nodige frisheid en zuurtegraad te bezorgen. Hier hebben we een wijn die uitsluitend gemaakt wordt van Arinto.…
€ 11,30
Peri Bigogno Quattrore Rosato, Montenetto di Brescia IGP
Rosé wijn gemaakt van de lokale Marzemino druif. Andrea Peri startte vanaf de oogst 2019 met het maken van deze rosé wijn. De naam Quattrore doelt op het aantal uren schilcontact dat deze wijn heeft ondergaan, 4 uren…
€ 11,80
Peri Bigogno Riva Stradella Cabernet Sauvignon, Lombardia
100% Cabernet Sauvignon. De Riva Stradella wijngaard ligt tegen een heuvel op 150 meter boven de zeespiegel. De Cabernet Sauvignon druiven rijpen gedurende 12 maanden in grote eiken houten vaten. Deze wijn heeft een…
€ 12,50
Peri Bigogno Santa Giustina Merlot, Lombardia
De Merlot druiven vinden in de Santa Giustina wijngaard het perfecte microklimaat waardoor ze een optimale rijpheid bekomen. De wijngaard ligt op 150 meter hoogte boven de zeespiegel en de bodem bevat er net iets meer…
€ 12,50
Marquês de Marialva Baga Reserva, Bairrada
Baga is een wat onderschatte druif die nood heeft aan enige flessenrust om tot volledige ontplooiing te komen. Eenmaal zover schenkt ze de liefhebber het nodige drinkplezier. Doorgaans komt de wijn pas na een jaar of 5…
€ 12,90
Terranoble Carmenère Reserva Especial
Wijn van 95% Carmenère en 5% Cabernet Sauvignon waarvan 80% zijn opvoeding krijgt in Franse en Amerikaanse eiken vaten gedurende 8 maanden. De wijn heeft een intense paarsrode kleur met gekleurde traanvorming. De neus…
€ 13,20
Marquês de Marialva Espumante Blanc de Noirs Bruto, Bairrada
Marquês de Marialva Blanc de Noirs Bruto wordt voor 100% gemaakt van de rode Baga-druif. Hij wordt gemaakt volgens de methode traditionelle en krijgt een kelderrust (mise sur lattes) van minimum 18 maanden. Door…
€ 15,20