Overslaan en naar de inhoud gaan
Zoek
0 items
inloggen
Toggle navigation
Hoofdnavigatie
Home
Onze wijnen
Promoties
Agenda
Opleidingen
Horeca
Verdelers gezocht
Tastings
Alles over wijn
Salute Wijnbar
(-)
Bairrada
(-)
Bourgogne Côtes d'Auxerre
(-)
Montecucco DOC
(-)
Roero Arneis DOCG
Marquês de Marialva Arinto Reserva, Bairrada
Arinto is een veel gebruikt druivenras in Portugal. Meestal maakt ze de dienst uit in blends om de wijn de nodige frisheid en zuurtegraad te bezorgen. Hier hebben we een wijn die uitsluitend gemaakt wordt van Arinto.…
€ 11,30
Demarie Roero Arneis DOCG, Piemonte
Eén van de witte wijnen uit Piemonte is de Arneis. De wijn is opnieuw ontdekt en in korte tijd weer op de lijst van internationale kwaliteitswijnen beland. De Roero Arneis van Demarie is een zeer verfijnde DOCG wijn van…
€ 11,60
Castello Collemassari Rigoleto, Montecucco
Een heerlijk frisse rode wijn van wijngaarden van 300 meter boven zeeniveau. Fermentatie tegen lage temperatuur en op roestvrij staal om zoveel mogelijk aromatische expressie te krijgen. Daarna rijpt de wijn 6…
€ 12,70
Domaine des Remparts Bourgogne Côtes d'Auxerre
De druiven voor deze Chardonnay komen van hellingen met in de grond voornamelijk fossiele kalk en Kimmeridge klei. De perfecte combinatie tussen terroir en druif! Vergisting en opvoeding vindt plaats in inox voor een…
€ 12,80
Marquês de Marialva Baga Reserva, Bairrada
Baga is een wat onderschatte druif die nood heeft aan enige flessenrust om tot volledige ontplooiing te komen. Eenmaal zover schenkt ze de liefhebber het nodige drinkplezier. Doorgaans komt de wijn pas na een jaar of 5…
€ 12,90
Domaine des Remparts Pinot Noir Côtes d'Auxerre
De druiven voor deze Pinot Noir komen van hellingen met in de grond voornamelijk fossiele kalk en Kimmeridge klei. Vergisting vindt plaats in roestvrijstaal voor een perfecte temperatuurcontrole. Daarna rijpt deze wijn…
€ 14,60
Marquês de Marialva Espumante Blanc de Noirs Bruto, Bairrada
Marquês de Marialva Blanc de Noirs Bruto wordt voor 100% gemaakt van de rode Baga-druif. Hij wordt gemaakt volgens de methode traditionelle en krijgt een kelderrust (mise sur lattes) van minimum 18 maanden. Door…
€ 15,20