Overslaan en naar de inhoud gaan
Zoek
0 items
inloggen
Toggle navigation
Hoofdnavigatie
Home
Onze wijnen
Promoties
Agenda
Opleidingen
Horeca
Verdelers gezocht
Tastings
Alles over wijn
Salute Wijnbar
(-)
Bairrada
(-)
Gigondas
(-)
Moscatel de Sétubal
(-)
Penninsula de Setúbal
(-)
Valpolicella Ripasso Classico Superiore
Bacalhoa Catarina, Peninsula de Sétubal
De steeds heerlijk smakende Catarina is een wijn van 50% Fernão Pires, 40% Chardonnay en 10% Arinto. Fernão Pires en Arinto vergisten in inox cuves. De Chardonnay vergist in nieuwe Franse eiken vaten. Het is een wijn…
€ 9,70
Marquês de Marialva Arinto Reserva, Bairrada
Arinto is een veel gebruikt druivenras in Portugal. Meestal maakt ze de dienst uit in blends om de wijn de nodige frisheid en zuurtegraad te bezorgen. Hier hebben we een wijn die uitsluitend gemaakt wordt van Arinto.…
€ 11,30
Bacalhoa Moscatel de Sétubal
Wijn van Moscatel die 3 jaar in eiken foeders heeft gerijpt. Hij heeft een mooie rijpe kleur en bevat intense aroma’s van muskaat, bloesems, thee en rozijnen. Hij heeft een frisse, zoete smaak die niet klevend is.…
€ 11,30
Marquês de Marialva Baga Reserva, Bairrada
Baga is een wat onderschatte druif die nood heeft aan enige flessenrust om tot volledige ontplooiing te komen. Eenmaal zover schenkt ze de liefhebber het nodige drinkplezier. Doorgaans komt de wijn pas na een jaar of 5…
€ 12,90
Bacalhoa Chardonnay, Peninsula de Sétubal
Deze wijn was van de jaargang 1986 tot 2016 bekend onder de naam Cova da Ursa. Vanaf jaargang 2017 wijzigde de naam naar Bacalhõa Chardonnay! Hoezeer ik ook van autochtone druiven houdt, soms kan je niet om ware…
€ 13,60
Marquês de Marialva Espumante Blanc de Noirs Bruto, Bairrada
Marquês de Marialva Blanc de Noirs Bruto wordt voor 100% gemaakt van de rode Baga-druif. Hij wordt gemaakt volgens de methode traditionelle en krijgt een kelderrust (mise sur lattes) van minimum 18 maanden. Door…
€ 15,20
Tenuta Sant'Antonio Monti Garbi Ripasso
Bestaande uit de regionale druivensoorten Corvina, Rondinella, Croatina en Oseleta. Dit is een wijn met een diepe, robijnrode kleur. Massa’s rijpe aroma’s, vol, intens met veel rood fruit, vooral kers. De wijn is…
Beschikbaar op aanvraag
€ 16,40
Stefano Accordini Acinatico Valpolicella Ripasso Classico Superiore
Een Ripasso is een speciale vinificatietechniek. Het is ontstaan in het kielzog van de Amarone en is er een succesvolle afgeleide van! Eenvoudig gezegd gist deze wijn een tweede keer op de suikerrijke pitten en schillen…
€ 17,30
Domaine du Pesquier Gigondas
De Pesquier Gigondas wordt gemaakt van 70% Grenache, 25 %Syrah, en 5% Mourvèdre. De druiven worden handmatig geoogst. Deze traditioneel gemaakte wijn (geen klaring, noch filtering) kreeg een gedeeltelijke (80%)…
€ 21,70