Overslaan en naar de inhoud gaan
Zoek
0 items
inloggen
Toggle navigation
Hoofdnavigatie
Home
Onze wijnen
Promoties
Agenda
Opleidingen
Horeca
Verdelers gezocht
Tastings
Alles over wijn
Salute Wijnbar
(-)
Barbaresco
(-)
Bordeaux Supérieur
(-)
Monferrato DOC
(-)
Penninsula de Setúbal
Bacalhoa Catarina, Peninsula de Sétubal
De steeds heerlijk smakende Catarina is een wijn van 50% Fernão Pires, 40% Chardonnay en 10% Arinto. Fernão Pires en Arinto vergisten in inox cuves. De Chardonnay vergist in nieuwe Franse eiken vaten. Het is een wijn…
€ 9,70
Berta Paolo Bujeu, Monferrato Rosso DOC
Blend van de 2 Piemontese keyplayers: Nebbiolo en Barbera. De druiven komen uit de Bujeu wijngaard. Vinificatie in inox kuipen en vervolgens een rijping op nieuwe Franse eiken vaten van 225 liter gedurende 6 maanden.…
€ 12,30
Berta Paolo Baticheur Nebbiolo, Monferrato DOC
Baticheur wordt pas vanaf 2022 gemaakt. Het is een wijn van uitsluitend Nebbiolo druiven die een houtlagering van 6 maanden in Franse eiken barriques heeft genoten. Het is geen strenge, tanninerijke Nebbiolo die je…
Tijdelijk uitverkocht
€ 13,50
Bacalhoa Chardonnay, Peninsula de Sétubal
Deze wijn was van de jaargang 1986 tot 2016 bekend onder de naam Cova da Ursa. Vanaf jaargang 2017 wijzigde de naam naar Bacalhõa Chardonnay! Hoezeer ik ook van autochtone druiven houdt, soms kan je niet om ware…
€ 13,60
Château Tayet Cuvée Prestige, Bordeaux Supérieur
De Cuvée Prestige van Château Tayet is gemaakt van 55% Merlot, 35% Cabernet Sauvignon en 10% Petit Verdot. In dit geval mag je supérieur letterlijk nemen. De wijn ondergaat 12 maand houtlagering. Hij bezit een intense…
€ 15,50
Berta Paolo Ritorno, Barbaresco DOCG
Barbaresco en dus een zuivere Nebbiolo. De +45-jarige wijnstokken staan op een bodem die rijk is aan kalk- en zandsteen. De wijn krijgt een opvoeding van 12 maanden mee in eiken vaten en geniet nadien een flessenrust…
€ 33,30