Overslaan en naar de inhoud gaan
Zoek
0 items
inloggen
Toggle navigation
Hoofdnavigatie
Home
Onze wijnen
Promoties
Agenda
Opleidingen
Horeca
Verdelers gezocht
Tastings
Alles over wijn
Salute Wijnbar
(-)
Bordeaux Supérieur
(-)
Jumilla DO
(-)
Maule Valley
(-)
Penninsula de Setúbal
(-)
Rosso di Montepulciano
Bacalhoa Catarina, Peninsula de Sétubal
De steeds heerlijk smakende Catarina is een wijn van 50% Fernão Pires, 40% Chardonnay en 10% Arinto. Fernão Pires en Arinto vergisten in inox cuves. De Chardonnay vergist in nieuwe Franse eiken vaten. Het is een wijn…
€ 9,70
Finca Bacara Time waits for no one (Red Skull), Jumilla
100% Monastrell. Afzonderlijke vinificatie per perceel, in functie van de bodem en de rijpheidsgraad. Fermentatie bij lage temperatuur (20-24 °C) om de aromatische rijkdom van de variëteit te bewaren. Malolactische…
€ 12,20
I Cipressi - Rosso di Montepulciano DOC
Rosso di Montepulciano van I Cipressi is een wijn bijna uitsluitend Sangiovese (90%). Er wordt wat Colorino (5%) en Ciliegiolo (5%) toegevoegd om de wijn extra kleur en body te geven. De stokken staan op een bodem die…
€ 12,80
Terranoble Carmenère Reserva Especial
Wijn van 95% Carmenère en 5% Cabernet Sauvignon waarvan 80% zijn opvoeding krijgt in Franse en Amerikaanse eiken vaten gedurende 8 maanden. De wijn heeft een intense paarsrode kleur met gekleurde traanvorming. De neus…
€ 13,20
Bacalhoa Chardonnay, Peninsula de Sétubal
Deze wijn was van de jaargang 1986 tot 2016 bekend onder de naam Cova da Ursa. Vanaf jaargang 2017 wijzigde de naam naar Bacalhõa Chardonnay! Hoezeer ik ook van autochtone druiven houdt, soms kan je niet om ware…
€ 13,60
Château Tayet Cuvée Prestige, Bordeaux Supérieur
De Cuvée Prestige van Château Tayet is gemaakt van 55% Merlot, 35% Cabernet Sauvignon en 10% Petit Verdot. In dit geval mag je supérieur letterlijk nemen. De wijn ondergaat 12 maand houtlagering. Hij bezit een intense…
€ 15,50