Finca Bacara Time waits for no one (Red Skull), Jumilla
100% Monastrell. Afzonderlijke vinificatie per perceel, in functie van de bodem en de rijpheidsgraad. Fermentatie bij lage temperatuur (20-24 °C) om de aromatische rijkdom van de variëteit te bewaren. Malolactische fermentatie in contact met hout, gevolgd door een rijping van 6 maanden in Amerikaanse eiken vaten. Intense kersenrode kleur, diep, helder, aantrekkelijk met een mooie presentatie. Zuiver aroma met een opvallende intensiteit. waarbij de eigenschappen van een kwaliteitsdruif en het resultaat van een moderne en passende veroudering perfect in evenwicht zijn. Aanwezigheid van rijp rood fruit (braambes, kersen in drank) met kruidige en balsemieke aroma's, kreupelhout, leder en zoethout. Mooi gestructureerde wijn, heel elegant en expressief.
- klassewijnen met een correcte prijs
- respect voor terroir, druif en producent
- duurzame en kwalitatieve wijnproductie
- gratis verzending vanaf € 75 (België)
- afhaling is ook mogelijk
- prijzen inclusief btw