Overslaan en naar de inhoud gaan
Zoek
0 items
inloggen
Toggle navigation
Hoofdnavigatie
Home
Onze wijnen
Promoties
Agenda
Opleidingen
Horeca
Verdelers gezocht
Tastings
Alles over wijn
Salute Wijnbar
(-)
Gigondas
(-)
Monferrato DOC
(-)
Montecucco DOC
(-)
Valpolicella Ripasso Classico Superiore
Berta Paolo Bujeu, Monferrato Rosso DOC
Blend van de 2 Piemontese keyplayers: Nebbiolo en Barbera. De druiven komen uit de Bujeu wijngaard. Vinificatie in inox kuipen en vervolgens een rijping op nieuwe Franse eiken vaten van 225 liter gedurende 6 maanden.…
€ 12,30
Castello Collemassari Rigoleto, Montecucco
Een heerlijk frisse rode wijn van wijngaarden van 300 meter boven zeeniveau. Fermentatie tegen lage temperatuur en op roestvrij staal om zoveel mogelijk aromatische expressie te krijgen. Daarna rijpt de wijn 6…
€ 12,70
Berta Paolo Baticheur Nebbiolo, Monferrato DOC
Baticheur wordt pas vanaf 2022 gemaakt. Het is een wijn van uitsluitend Nebbiolo druiven die een houtlagering van 6 maanden in Franse eiken barriques heeft genoten. Het is geen strenge, tanninerijke Nebbiolo die je…
Tijdelijk uitverkocht
€ 13,50
Tenuta Sant'Antonio Monti Garbi Ripasso
Bestaande uit de regionale druivensoorten Corvina, Rondinella, Croatina en Oseleta. Dit is een wijn met een diepe, robijnrode kleur. Massa’s rijpe aroma’s, vol, intens met veel rood fruit, vooral kers. De wijn is…
Beschikbaar op aanvraag
€ 16,40
Stefano Accordini Acinatico Valpolicella Ripasso Classico Superiore
Een Ripasso is een speciale vinificatietechniek. Het is ontstaan in het kielzog van de Amarone en is er een succesvolle afgeleide van! Eenvoudig gezegd gist deze wijn een tweede keer op de suikerrijke pitten en schillen…
€ 17,30
Domaine du Pesquier Gigondas
De Pesquier Gigondas wordt gemaakt van 70% Grenache, 25 %Syrah, en 5% Mourvèdre. De druiven worden handmatig geoogst. Deze traditioneel gemaakte wijn (geen klaring, noch filtering) kreeg een gedeeltelijke (80%)…
€ 21,70