Overslaan en naar de inhoud gaan
Zoek
0 items
inloggen
Toggle navigation
Hoofdnavigatie
Home
Onze wijnen
Promoties
Agenda
Opleidingen
Horeca
Verdelers gezocht
Tastings
Alles over wijn
Salute Wijnbar
(-)
Barbera d'Asti DOCG
(-)
Gigondas
(-)
Greco di Tufo DOCG
(-)
Nizza DOCG
(-)
Valpolicella Ripasso Classico Superiore
(-)
Weinviertel
Lukas Lehner Gruner Veltliner Weinviertel
De DAC Weinviertel geldt enkel voor wijnen die gemaakt zijn, binnen de regio uiteraard, van de Grüner Veltliner. De Weinviertel van Lukas Lehner oogt citroengeel en is zuiver van kleur. Fijne fruitige, elegante geur van…
€ 9,50
Berta Paolo Belmon, Barbera d'Asti DOCG
De Barbera druiven van Belmon zijn afkomstig van 3 verschillende wijngaarden: Cerruta, Canfulet en Glauda. De stokken staan op een hoogte van 260 meter en zijn meer dan 30 jaar oud. Manuele oogst en vinificatie in inox…
€ 10,50
Berta Paolo Evolution, Barbera d'Asti DOCG
Met de Evolution Barbera d'Asti wijkt Paolo Berta af van de traditionele familiestijl. De Barbera druiven, afkomstig uit de Cerruta, Canfulet en Glauda wijngaarden worden biologisch geteeld. De gisting wordt…
€ 11,90
Tenute Casoli Le Crete Greco di Tufo DOCG
100% Greco. De wijngaarden liggen op 400 tot 500 meter boven de zeespiegel. De bodem is er rijk aan kalk en klei. Handmatige oogst. Vergisting inox cuves, rijping eveneens in inox gedurende 4 maanden op de droesem. De…
€ 12,10
Tenuta Sant'Antonio Monti Garbi Ripasso
Bestaande uit de regionale druivensoorten Corvina, Rondinella, Croatina en Oseleta. Dit is een wijn met een diepe, robijnrode kleur. Massa’s rijpe aroma’s, vol, intens met veel rood fruit, vooral kers. De wijn is…
Beschikbaar op aanvraag
€ 16,40
Stefano Accordini Acinatico Valpolicella Ripasso Classico Superiore
Een Ripasso is een speciale vinificatietechniek. Het is ontstaan in het kielzog van de Amarone en is er een succesvolle afgeleide van! Eenvoudig gezegd gist deze wijn een tweede keer op de suikerrijke pitten en schillen…
€ 17,30
Lukas Lehner Premier Brut Sekt
Wow dit is een super complexe Sekt. Gemaakt volgens de traditionele methode, zoals in Champagne. Tweede gisting op de fles en rijping gedurende 30 tot 36 maanden. Druiven van dienst zijn 40% Chardonnay, 30%…
€ 17,70
Berta Paolo La Berta, Nizza DOCG
Nizza Monferrato is waarschijnlijk de beste locatie voor de aanplant van Barbera druiven in Piëmonte. In 2014 kreeg Nizza dan ook geheel terecht de eigen DOCG status en scheurde het zich hiermee af van Barbera d'Asti.…
€ 17,70
Domaine du Pesquier Gigondas
De Pesquier Gigondas wordt gemaakt van 70% Grenache, 25 %Syrah, en 5% Mourvèdre. De druiven worden handmatig geoogst. Deze traditioneel gemaakte wijn (geen klaring, noch filtering) kreeg een gedeeltelijke (80%)…
€ 21,70