Overslaan en naar de inhoud gaan
Zoek
0 items
inloggen
Toggle navigation
Hoofdnavigatie
Home
Onze wijnen
Promoties
Agenda
Opleidingen
Horeca
Verdelers gezocht
Tastings
Alles over wijn
Salute Wijnbar
(-)
Barbera d'Asti DOCG
(-)
Cava
(-)
Gigondas
(-)
Morrelino di Scansano
(-)
Rosso di Montepulciano
Cava Pont de Ferro Brut
Macabeu, Xarel-lo en Parellada. Deze Cava rustte 15 maand op fles en is daarom helemaal een Méthode Traditionelle. Hij heeft een vrij rijke smaak (door de lange rijping) en blijft toch heel fris. In de mond komt hij…
€ 10,30
Berta Paolo Belmon, Barbera d'Asti DOCG
De Barbera druiven van Belmon zijn afkomstig van 3 verschillende wijngaarden: Cerruta, Canfulet en Glauda. De stokken staan op een hoogte van 260 meter en zijn meer dan 30 jaar oud. Manuele oogst en vinificatie in inox…
€ 10,50
Berta Paolo Evolution, Barbera d'Asti DOCG
Met de Evolution Barbera d'Asti wijkt Paolo Berta af van de traditionele familiestijl. De Barbera druiven, afkomstig uit de Cerruta, Canfulet en Glauda wijngaarden worden biologisch geteeld. De gisting wordt…
€ 11,90
I Cipressi - Rosso di Montepulciano DOC
Rosso di Montepulciano van I Cipressi is een wijn bijna uitsluitend Sangiovese (90%). Er wordt wat Colorino (5%) en Ciliegiolo (5%) toegevoegd om de wijn extra kleur en body te geven. De stokken staan op een bodem die…
€ 12,80
Lohsa Morellino di Scansano, Toscana
Lohsa Morellino di Scansano is een intense wijn die veel drinkplezier geeft. De assemblage bestaat uit 85% Sangiovese en 15% Ciliegiolo. De druiven worden met de hand geplukt en ter plekke vergist op roestvrij stalen…
€ 13,80
Domaine du Pesquier Gigondas
De Pesquier Gigondas wordt gemaakt van 70% Grenache, 25 %Syrah, en 5% Mourvèdre. De druiven worden handmatig geoogst. Deze traditioneel gemaakte wijn (geen klaring, noch filtering) kreeg een gedeeltelijke (80%)…
€ 21,70