Overslaan en naar de inhoud gaan
Zoek
0 items
inloggen
Toggle navigation
Hoofdnavigatie
Home
Onze wijnen
Promoties
Agenda
Opleidingen
Horeca
Verdelers gezocht
Tastings
Alles over wijn
Salute Wijnbar
(-)
Bairrada
(-)
Fiano di Avellino DOCG
(-)
Penninsula de Setúbal
(-)
Roero Arneis DOCG
Bacalhoa Catarina, Peninsula de Sétubal
De steeds heerlijk smakende Catarina is een wijn van 50% Fernão Pires, 40% Chardonnay en 10% Arinto. Fernão Pires en Arinto vergisten in inox cuves. De Chardonnay vergist in nieuwe Franse eiken vaten. Het is een wijn…
€ 9,70
Marquês de Marialva Arinto Reserva, Bairrada
Arinto is een veel gebruikt druivenras in Portugal. Meestal maakt ze de dienst uit in blends om de wijn de nodige frisheid en zuurtegraad te bezorgen. Hier hebben we een wijn die uitsluitend gemaakt wordt van Arinto.…
€ 11,30
Demarie Roero Arneis DOCG, Piemonte
Eén van de witte wijnen uit Piemonte is de Arneis. De wijn is opnieuw ontdekt en in korte tijd weer op de lijst van internationale kwaliteitswijnen beland. De Roero Arneis van Demarie is een zeer verfijnde DOCG wijn van…
€ 11,60
Tenute Casoli Kryos Fiano di Avellino DOCG
100% Fiano. De wijngaarden liggen op 450 meter boven de zeespiegel in Candida en Vigna Pigni. De bodem is er rijk aan kalk en klei. Handmatige oogst. Vergisting inox cuves, rijping eveneens in inox gedurende 4 maanden…
€ 12,40
Marquês de Marialva Baga Reserva, Bairrada
Baga is een wat onderschatte druif die nood heeft aan enige flessenrust om tot volledige ontplooiing te komen. Eenmaal zover schenkt ze de liefhebber het nodige drinkplezier. Doorgaans komt de wijn pas na een jaar of 5…
€ 12,90
Bacalhoa Chardonnay, Peninsula de Sétubal
Deze wijn was van de jaargang 1986 tot 2016 bekend onder de naam Cova da Ursa. Vanaf jaargang 2017 wijzigde de naam naar Bacalhõa Chardonnay! Hoezeer ik ook van autochtone druiven houdt, soms kan je niet om ware…
€ 13,60
Marquês de Marialva Espumante Blanc de Noirs Bruto, Bairrada
Marquês de Marialva Blanc de Noirs Bruto wordt voor 100% gemaakt van de rode Baga-druif. Hij wordt gemaakt volgens de methode traditionelle en krijgt een kelderrust (mise sur lattes) van minimum 18 maanden. Door…
€ 15,20