Overslaan en naar de inhoud gaan
Zoek
0 items
inloggen
Toggle navigation
Hoofdnavigatie
Home
Onze wijnen
Promoties
Agenda
Opleidingen
Horeca
Verdelers gezocht
Tastings
Alles over wijn
Salute Wijnbar
(-)
Gigondas
(-)
Montecucco DOC
(-)
Penninsula de Setúbal
(-)
Soave
Bacalhoa Catarina, Peninsula de Sétubal
De steeds heerlijk smakende Catarina is een wijn van 50% Fernão Pires, 40% Chardonnay en 10% Arinto. Fernão Pires en Arinto vergisten in inox cuves. De Chardonnay vergist in nieuwe Franse eiken vaten. Het is een wijn…
€ 9,70
Castello Collemassari Rigoleto, Montecucco
Een heerlijk frisse rode wijn van wijngaarden van 300 meter boven zeeniveau. Fermentatie tegen lage temperatuur en op roestvrij staal om zoveel mogelijk aromatische expressie te krijgen. Daarna rijpt de wijn 6…
€ 12,70
Bacalhoa Chardonnay, Peninsula de Sétubal
Deze wijn was van de jaargang 1986 tot 2016 bekend onder de naam Cova da Ursa. Vanaf jaargang 2017 wijzigde de naam naar Bacalhõa Chardonnay! Hoezeer ik ook van autochtone druiven houdt, soms kan je niet om ware…
€ 13,60
Tenuta Sant'Antonio Soave Fontana
90% Garganega, 5% Chardonnay en 5% Trebbiano. De druiven staan op leem-klei-vulkaanbodem. Na handmatige oogst worden de druiven bij 8 tot 9° C. kortstondig geperst waarna de gisting tegen 16 graden plaatsvindt. De wijn…
€ 13,60
Tenuta Sant'Antonio Monte Ceriani, Soave
De garganega druiven voor deze DOC Soave groeien op 200 meter boven zee, tegen de hellingen van de Monte Ceriani (Veneto). Ze staan zuidwestelijk naar de zon gericht, met hun wortelstokken in kalk- en kleirijke…
€ 17,80
Domaine du Pesquier Gigondas
De Pesquier Gigondas wordt gemaakt van 70% Grenache, 25 %Syrah, en 5% Mourvèdre. De druiven worden handmatig geoogst. Deze traditioneel gemaakte wijn (geen klaring, noch filtering) kreeg een gedeeltelijke (80%)…
€ 21,70