Overslaan en naar de inhoud gaan
Zoek
0 items
inloggen
Toggle navigation
Hoofdnavigatie
Home
Onze wijnen
Promoties
Agenda
Opleidingen
Horeca
Verdelers gezocht
Tastings
Alles over wijn
Salute Wijnbar
(-)
Gigondas
(-)
Morrelino di Scansano
(-)
Penninsula de Setúbal
(-)
Priorato DOC
(-)
Roero Riserva DOCG
Bacalhoa Catarina, Peninsula de Sétubal
De steeds heerlijk smakende Catarina is een wijn van 50% Fernão Pires, 40% Chardonnay en 10% Arinto. Fernão Pires en Arinto vergisten in inox cuves. De Chardonnay vergist in nieuwe Franse eiken vaten. Het is een wijn…
€ 9,70
Bacalhoa Chardonnay, Peninsula de Sétubal
Deze wijn was van de jaargang 1986 tot 2016 bekend onder de naam Cova da Ursa. Vanaf jaargang 2017 wijzigde de naam naar Bacalhõa Chardonnay! Hoezeer ik ook van autochtone druiven houdt, soms kan je niet om ware…
€ 13,60
Lohsa Morellino di Scansano, Toscana
Lohsa Morellino di Scansano is een intense wijn die veel drinkplezier geeft. De assemblage bestaat uit 85% Sangiovese en 15% Ciliegiolo. De druiven worden met de hand geplukt en ter plekke vergist op roestvrij stalen…
€ 13,80
Cal Batllet D'iatra, Priorat Grattallops Vi de la Vila
De druiven zijn afkomstig van de +50 jaar oude wijngaarden uit Gratallops. De samenstelling is 62% Samso (Carignan), 22% Garnacha, 14% Cabernet Sauvignon en 2% Syrah. De wijn heeft 14 maanden op (nieuw) Frans eiken…
€ 19,20
Demarie Nebbiolo Roero Riserva DOCG
Prachtige Roero van 100% Nebbiolo. Roero verkreeg in 2004 de DOCG status en het decreet verplicht een rijpingsperiode van 32 maanden voor de Riserva, waarvan 6 maanden op eik. Na de malolactische vergisting laat Demarie…
€ 19,80
Domaine du Pesquier Gigondas
De Pesquier Gigondas wordt gemaakt van 70% Grenache, 25 %Syrah, en 5% Mourvèdre. De druiven worden handmatig geoogst. Deze traditioneel gemaakte wijn (geen klaring, noch filtering) kreeg een gedeeltelijke (80%)…
€ 21,70