Welkom bij Wijnkennis!

Deze mobiele wijnbar is te huur. 
Feest, receptie of evenement? 
Samen met u selecteert Wijnkennis 
de passende wijnen!

www.wijnbar-salute.be

Weinhof Grill (Wagram/Oostenrijk) - 10% korting!

We bieden u de mogelijkheid aan kennis te maken met onze nieuwste aanwinst uit Oostenrijk met kennismakingskorting van 10%.

Gruner Veltliner Wagram - 8,64 € ipv 9,60 € - Bestel hier

Gruner Veltliner Selektion Scheiben - 11,34 € ipv 12,60 € - Bestel hier

Riesling Brunnthal - 11,34 € ipv 12,60 € - Bestel hier

Cuvée Emilia - 11,34 € ipv12,60 € - Bestel hier

Graag hadden we een tasting georganiseerd omtrent ons nieuw Oostenrijks wijnhuis, Weinhof Grill uit Wagram.
De huidige omstandigheden laten dit echter spijtig genoeg nog niet toe!
Bijgevolg trachten we jullie langs deze weg te laten kennismaken met hun prachtige wijnen en bieden we deze aan tegen een korting van 10%.  

We kunnen deze korting toekennen, ongeacht het aantal flessen dat je wenst te kopen en je kan vrij bepalen hoeveel flessen van elke wijn je wil kopen.
Bij aankoop vanaf 6  flessen zijn er geen verzendkosten (in België), voor een lager aantal rekenen we 5 € verzendkosten aan.

Een rijkdom aan klassewijnen

Klassewijnen aanbieden, zonder snoeverig te willen overkomen, tegen de juiste prijs is onze belangrijkste ambitie. Klassewijnen betekenen voor ons wijnen waar de kwaliteitsfactoren centraal staan, met een bijzondere aandacht voor uitzonderlijke terroirs, perfectie van de fysische en fenologische rijpheid van de druiven, het werk van de gedreven wijnbouwer met respect voor de natuur, beperkt gebruik van sulfieten en vooral, de passie van de wijnbouwer moet duidelijk aanwezig zijn in zijn wijnen.

Klassewijnen aanbieden is daarom dan ook een nooit eindigende ontdekkingstocht, waar we permanent en met minstens evenveel passie als de wijnboer zelf ons op toeleggen. Wij durven hier paden te betreden waar anderen wegblijven en komen zo tot unieke ontdekkingen. We laten ons niet leiden door een reisgids met etiketten, gecommercialiseerde chateaus, massaproducenten of nieuwe trends, maar ontdekken/ontginnen met veel plezier minder gekende wijngebieden en druivenrassen.

Vaak belanden we hierdoor bij bijzonder geengageerde, gemotiveerde en uitzonderlijk getalenteerde wijnmakers die de wijnen van de toekomst vertegenwoordigen, die bovendien ongekend grootse en elegante wijnen aanbieden met een ongeziene prijs/kwaliteitsverhouding. Een klassewijn hoeft daarom bij ons niet duur te zijn. We bieden reeds zeer mooie wijnen aan in de prijsklasse van €5 tot €10 en in ons segment tussen €10 en €20 kan je jezelf verwennen met kwaliteitswijnen van wereldklasse.  

Door onze focus op kwaliteitsproducten met respect voor terroir, druif en producent onderscheiden wij ons in de wijnwereld en trachten we bij te dragen aan duurzame en kwalitatieve wijnproductie.

Zoeken

Winkelwagen

 
Even geduld...