Welkom bij Wijnkennis!

Deze mobiele wijnbar is te huur. 
Feest, receptie of evenement? 
Samen met u selecteert Wijnkennis 
de passende wijnen!

www.wijnbar-salute.be

Herdade do Perdigão (Alentejo/Portugal) - 25 % korting!

Vandaag stellen we u een aantrekkelijke aanbieding voor uit het gamma van de instapwijnen! 

Alter Tinto - 4,35 € ipv 5,00 € - Bestel hier

Villa Romanu Branco - 5,18 € ipv 6,90 € - Bestel hier

Villa Romanu Tinto - 5,18 € ipv 6,90 € - Bestel hier

Vinha do Almo Tinto - 6,30 € ipv 8,40 € - Bestel hier

Patricia, de exportverantwoordelijke van Herdade do Perdigão, stelde me omwille van de economische gevolgen omtrent het Covid-19 virus voor hun instapwijnen aan te bieden met een mooie korting van 25%.
De korting geldt voor de wijnen Alter (rood), Villa Romanu (wit & rood) en de rode Vinha do Almo.
We kunnen deze korting toekennen, ongeacht het aantal flessen dat je wenst te kopen en je kan vrij bepalen hoeveel flessen van elke wijn je wil kopen.
Bij aankoop vanaf 6  flessen zijn er geen verzendkosten (in België), voor een lager aantal rekenen we 5 € verzendkosten aan.

Een rijkdom aan klassewijnen

Klassewijnen aanbieden, zonder snoeverig te willen overkomen, tegen de juiste prijs is onze belangrijkste ambitie. Klassewijnen betekenen voor ons wijnen waar de kwaliteitsfactoren centraal staan, met een bijzondere aandacht voor uitzonderlijke terroirs, perfectie van de fysische en fenologische rijpheid van de druiven, het werk van de gedreven wijnbouwer met respect voor de natuur, beperkt gebruik van sulfieten en vooral, de passie van de wijnbouwer moet duidelijk aanwezig zijn in zijn wijnen.

Klassewijnen aanbieden is daarom dan ook een nooit eindigende ontdekkingstocht, waar we permanent en met minstens evenveel passie als de wijnboer zelf ons op toeleggen. Wij durven hier paden te betreden waar anderen wegblijven en komen zo tot unieke ontdekkingen. We laten ons niet leiden door een reisgids met etiketten, gecommercialiseerde chateaus, massaproducenten of nieuwe trends, maar ontdekken/ontginnen met veel plezier minder gekende wijngebieden en druivenrassen.

Vaak belanden we hierdoor bij bijzonder geengageerde, gemotiveerde en uitzonderlijk getalenteerde wijnmakers die de wijnen van de toekomst vertegenwoordigen, die bovendien ongekend grootse en elegante wijnen aanbieden met een ongeziene prijs/kwaliteitsverhouding. Een klassewijn hoeft daarom bij ons niet duur te zijn. We bieden reeds zeer mooie wijnen aan in de prijsklasse van €5 tot €10 en in ons segment tussen €10 en €20 kan je jezelf verwennen met kwaliteitswijnen van wereldklasse.  

Door onze focus op kwaliteitsproducten met respect voor terroir, druif en producent onderscheiden wij ons in de wijnwereld en trachten we bij te dragen aan duurzame en kwalitatieve wijnproductie.

Zoeken

Winkelwagen

 
Even geduld...