Pojer e Sandri Aceto di Vino Rosso Dolomiti

Aceto die gemaakt werd van rode wijn met een mix aan inheemse druivenrassen zoals Negrara Trentina, Groppello, Lagrein en internationale rassen zoals Cabernet, Merlot en Pinot Noir. De Aceto heeft een zuurgraad van 6%. Hij wordt volgens de traditionele waarden gemaakt. Wijn of most wordt in houten vaten (eik, acacia, kers) gedaan samen met een goede basisvinaigre voor een periode van 12 tot 24 maanden.


land
Italië
type
Olijfolies / Balsamico
stijl
Biologisch
domein
Pojer e Sandri - Trentino
afsluiting fles
kurk
inhoudsmaat
0,375 liter

€ 6,00
  • klassewijnen met een correcte prijs
  • respect voor terroir, druif en producent
  • duurzame en kwalitatieve wijnproductie
  • gratis verzending vanaf € 50 (België)
  • afhaling is ook mogelijk
  • prijzen inclusief btw