De strenge maatregelen voor het organiseren van een wijndegustatie heeft helaas ook gevolgen voor onze Openflessendag!
We hebben besloten om dit jaar géén Openflessendag te organiseren.
Ter vervanging hebben we samen met onze wijnboeren een Feestelijke Eindejaarsactie lijst opgemaakt met zeer aantrekkelijke kortingen.

U kan deze lijst hier alvast downloaden: Feestelijke Eindejaarsactie

 

Black Friday Deal

Pomodolce Cherubino - 9 kopen + 3 gratis! - Bestel

De Cherubino is een zeer aangename blend tussen 85% Barbera en 15% Croatina met een klein hoekje, zeg maar karaktertje. Perfect als combinatie bij diverse wildgerechten!
Het is een wijn met een mooie robijnrode spiegeling en een paars randje. De zeer fruitige aroma's ga je absoluut ook ervaren in de mond. Het bouquet geeft tevens een delicate toets van gedroogde bloemen en een sublieme fijnkruidigheid weer. Vergis u niet in de soepele tannines! De kracht ervan zit verborgen in het sappige fruitige gevoel.

Hoe bestellen? Geef als aantal 12 in, er worden u slechts 9 flessen aangerekend!

Geen Openflessendag?

5 wijnpakketten met stevige korting van 20% om de pijn te verzachten!

Jaarlijks streven we er naar om van onze Openflessendag een feest te maken! Een vrolijke, vreugdevolle dag die bol staat van het proefgenot. Deze heuglijke dag zou vandaag, zondag 22 november, hebben plaats gevonden. Uiteraard is het jammer dat we dit jaar ons event niet kunnen organiseren.
Toch willen we jullie, trouwe klanten, niet in de kou laten staan en deze dag alsnog een klein beetje met jullie delen. 
Daarvoor hebben we 5 leuke wijnpakketten samengesteld naar ieders budget waar we een korting van 20% op toepassen. Elk pakket bestaat uit 12 flessen, 4 verschillende wijnen (3 flessen per wijn).
De deelvreugde van volgende wijnpakketten draait omtrent onze Openflessendag en laten we dan ook 1 enkele week gelden!

Wijnpakket 1 - Leuke binnenkomers twv 75 €, Nu aan 60 € - Bestel
Wijnpakket 2 - Her Europees rondje twv 150 €, Nu aan 120 € - Bestel
Wijnpakket 3 - De selectie van Wim twv 225 €, Nu aan 180 € - Bestel
Wijnpakket 4 - De selectie van Rosy twv 300 €, Nu aan 240 € - Bestel
Wijnpakket 5 - Uitmuntend? Neen subliem! twv 375 €, Nu aan 300 € - Bestel

Een rijkdom aan klassewijnen

Klassewijnen aanbieden, zonder snoeverig te willen overkomen, tegen de juiste prijs is onze belangrijkste ambitie. Klassewijnen betekenen voor ons wijnen waar de kwaliteitsfactoren centraal staan, met een bijzondere aandacht voor uitzonderlijke terroirs, perfectie van de fysische en fenologische rijpheid van de druiven, het werk van de gedreven wijnbouwer met respect voor de natuur, beperkt gebruik van sulfieten en vooral, de passie van de wijnbouwer moet duidelijk aanwezig zijn in zijn wijnen.

Klassewijnen aanbieden is daarom dan ook een nooit eindigende ontdekkingstocht, waar we permanent en met minstens evenveel passie als de wijnboer zelf ons op toeleggen. Wij durven hier paden te betreden waar anderen wegblijven en komen zo tot unieke ontdekkingen. We laten ons niet leiden door een reisgids met etiketten, gecommercialiseerde chateaus, massaproducenten of nieuwe trends, maar ontdekken/ontginnen met veel plezier minder gekende wijngebieden en druivenrassen.

Vaak belanden we hierdoor bij bijzonder geengageerde, gemotiveerde en uitzonderlijk getalenteerde wijnmakers die de wijnen van de toekomst vertegenwoordigen, die bovendien ongekend grootse en elegante wijnen aanbieden met een ongeziene prijs/kwaliteitsverhouding. Een klassewijn hoeft daarom bij ons niet duur te zijn. We bieden reeds zeer mooie wijnen aan in de prijsklasse van €5 tot €10 en in ons segment tussen €10 en €20 kan je jezelf verwennen met kwaliteitswijnen van wereldklasse.  

Door onze focus op kwaliteitsproducten met respect voor terroir, druif en producent onderscheiden wij ons in de wijnwereld en trachten we bij te dragen aan duurzame en kwalitatieve wijnproductie.